fbpx

Kultur

Hos Hybrid Distribution har vi et sæt værdier og DNA, men hvis du synes det lyder lidt vagt, så læs om hvordan vi gør konkurrence sjovt på vores kontorer i hele Danmark.

 

Glad telefonsælger flexer og smiler med tungen lige i munden efter at have lukket et salg.
Vi elsker konkurrence hos Hybrid Distribution og konkurrerer internt – men kæmper sammen for at nå vores mål.

Hvad betyder konkurrencegen hos Hybrid Distribution?

Hos Hybrid Distribution er energi, sjov og dynamik kerneværdier i hverdagen. Vi bestræber os altid på at have højt humør, være handlekraftige, have det sjovt og være omstillingsparate.

Disse værdier indfries blandt andet ved vores konkurrencekultur på tværs af vores kontorer rundt om i landet.

Som telefonsælger kommer du til at være med i vores konkurrencer og dyste om at være den bedste på det kontor du sidder i. Vi udlodder hele tiden forskellige præmier, som for eksempel fladskærms-tv, biografbilletter, ekstra bonus til den næste lønseddel, middage med ledelsen og weekends rejser til storbyer såsom London.

Med en stærk konkurrencekultur, er det selvsagt en forudsætning at du som telefonsælger gerne vil være den bedste på dit kontor. Når det er sagt så er formålet med konkurrencerne på tværs af organisationen også at du som telefonsælger hele tiden har et mål at gå efter. Vi ved at det er et hårdt arbejde at sidde som telefonsælger, og derfor gør vi alt hvad vi kan for at gøre hverdagen så sjov, udfordrende og udviklende som muligt – blandt andet ved hjælp af vores konkurrencer.

Har du lyst til at være en del af en stærk og konkurrencepræget kultur? Så tryk her:

Bliv telefonsælger