fbpx

Kultur

Hos Hybrid Distribution har vi et sæt værdier og DNA, men hvis du synes det lyder lidt vagt, så læs om hvordan vi gør konkurrencer sjovt på vores kontorer i Danmark.

 

Læringskultur

Hos Hybrid Distribution er en af vores vigtigste forudsætninger for succes, at vi værner om vores læringskultur, både i form af en stejllæringskurve for nyansatte, løbende kompetenceudvikling og sparring ledere og medarbejdere i mellem.

Igennem vores intensive introforløb HyperCare sikrer vi os, at nye medarbejdere bliver introduceret grundigt til, ikke mindst salgets håndværk, men også til hvor højt vi vægter en sund og udviklende læringskultur.

Blandt andet introduceres læringskulturen allerede de første dage af ansættelsen for nye medarbejdere, igennem samarbejdsøvelser vores medarbejdere i mellem, case øvelser samt eksaminering, som afsluttende led i vores onboarding forløb.

Du kan læse mere om vores onboarding forløb her

Nogle medarbejdere vil udvikle sig mere igennem HyperCare end andre vil. Vi forsøger at skabe så lige forudsætninger for alle, som det er muligt. Hos os driver vi nemlig vores forretning ud fra tankegangen – vores teams er ikke stærkere end det svageste led.

Heraf søger vi altid, blandt andet igennem vores peptalks, at inddrage vores medarbejdere så aktivt som muligt. Vidensdeling er essentielt inden et hvert nyt ringepas påbegyndes. Vi forsøger at skabe de bedste rammer for, at vores medarbejdere oplever en dynamisk stilling, der er præget af autonomi og løbende kompetenceudvikling, så længe man er ansat hos os.

Glad telefonsælger flexer og smiler med tungen lige i munden efter at have lukket et salg.
Vi elsker konkurrence hos Hybrid Distribution og konkurrerer internt – men kæmper sammen for at nå vores mål.

Konkurrencekultur

Hos Hybrid Distribution er energi, sjov og dynamik kerneværdier i hverdagen. Vi bestræber os altid på at have højt humør, være handlekraftige, have det sjovt og være omstillingsparate.

Disse værdier indfries blandt andet ved vores konkurrencekultur på tværs af vores kontorer rundt om i landet.

Som telefonsælger kommer du til at være med i vores konkurrencer. Her vil du dyste om at være den bedste på dit kontor. Vi udlodder hele tiden forskellige præmier, for eksempel fladskærms-tv, biografbilletter, ekstra bonus til den næste lønseddel, middage med ledelsen og weekends rejser til storbyer såsom London.

Konkurrencegen

Med en stærk konkurrencekultur, er det selvsagt en forudsætning at du som telefonsælger, gerne vil være den bedste på dit kontor. Hos os skal konkurrencer være med til, at du som telefonsælger hele tiden har et mål at gå efter.

Vi ved at det er et hårdt arbejde at sidde som telefonsælger. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at gøre hverdagen så sjov, udfordrende og udviklende som muligt – blandt andet ved hjælp af vores konkurrencer.

Har du lyst til at være en del af en stærk og konkurrencepræget kultur? Så tryk her:

Bliv telefonsælger