fbpx

Salgsakademi

Hos Hybrid Distribution kæmper vi sammen og gør vi en dyd ud af at uddanne vores nye telefonsælgere og mødebookere.

Derfor starter alle på vores interne salgsakademi, for at vi kan lære hinanden at kende og du kan udvikle dine kompetencer indenfor telefonsalg og mødebooking.

Læs mere om hvad vi gør, for at klæde dig på til jobbet som telefonsælger samt indholdet af vores salgsakademi på siden her.

Før salgsakademiet

Når man starter hos Hybrid Distribution og skal ringe ud til kunder, er det vigtigt at man først får lov at prøve kræfter med udgående mødebooking eller salg i praksis. Hos Hybrid Distribution synes det vi det kan sammenlignes med at køre bil. Man lærer først rigtigt at køre, når man har fået kørekortet og sætter sig bag rettet alene.

Derfor startes en telefonsælgers eller mødebookers rejse altid med, at vedkommende prøver at ”køre”. Selvom vores ledere er travle, og skal kunne håndtere mange bolde i luften på én gang, så sørges der altid for at der er tid til at vejlede og besvare spørgsmål.

På salgsakademiet

Man kan sige, at vi hos Hybrid Distribution bruger den omvendte metode, når man skal lære salgets håndværk. Først prøves der kræfter med det i praksis. Efterfølgende får man undervisning.

Som ny telefonsælger eller mødebooker hos Hybrid Distribution, bliver man indenfor de første 14 dage af ansættelsen tilmeldt vores interne salgsakademi. Salgsakademiet består af fire faser, som hver indeholder fire moduler.

Opbygningen ser ud som følger:

  • Modul 1: Kontaktfasen
  • Modul 2: Informationsfasen
  • Modul 3: Argumentationsfasen
  • Modul 4: Afslutningsfasen

Man kommer som ny telefonsælger eller mødebooker igennem det interne salgsakademi i løbet af fire uger. Der afholdes ét ugentligt modul. Man er til undervisning med sin leder og kollegaer, og for os er det også et redskab til at nyansatte bliver rystet sammen.

Salgsakademiet giver dig som telefonsælger eller mødebooker en række redskaber til at tilgå nye kunder. Alle vores supersælgere har lært det de kan på vores akademi. Samtidig er der mange af vores tidligere ansatte der har haft gavn af det videre i karrieren. Så om du vil skabe en karriere internt i Hybrid Distribution, eller bruge det videre i din karriere, er vores salgsakademi er skub i den rigtige retning!

Vores salgsakademi afsluttes altid med en eksamen hos din afdelingschef. Du vil blive vurderet på baggrund af en række læringsmål, og du vil få en karakter efter 7-trinsskalaen. Du får iøvrigt et diplom på at du har gennemført forløbet. Dette har mange af vores tidligere sælgere haft gavn af i deres videre karriere.

Skal du med på salgsakademiet og være Hybrid Distributions næste telefon-helt? Så skynd dig at sende en ansøgning på vores stillingsopslag som telefonsælger!

Ja! Ansøg nu