fbpx

Onboarding

Hybrid Distributions Onboarding forløb

Onboarding er hos Hybrid Distribution alt afgørende. En god onboarding process skaber glade sælgere. Glade sælgere skaber gode resultater. Gode resultater skaber udgangspunkt for at drive vores forretning!

Hvad betyder onboarding hos Hybrid Distribution?

Vi ønsker, at alle vores nye telefonsælgere får den bedste start på kontoret som muligt. Derfor afholder vi grundigt onboarding forløb i form af vores salgsakademi, for nye telefonsælgere, hver gang et nyt hold startes op.

I onboarding forløbet bliver man introduceret til vores kerneværdier, organisationen som helhed og de generelle regler. Disse punkter bliver gennemgået af din nærmeste leder på kontoret.

Man må altid stille spørgsmål i løbet af onboarding forløbet

Det er netop for at mindske usikkerhed omkring jobbet og for at besvare spørgsmål onboarding forløbet afholdes.

Vigtigst af alt får man som nyansat telefonsælger sat ansigt på sine kommende kollegaer og sin kommende ledelse via onboarding forløbet.

Onboarding og jobbet som telefonsælger

Jobbet som telefonsælger kan være rigtigt sjovt og lærerigt, men det kræver at man som virksomhed sørger for at onboarde sine nye ansatte på en ordentlig måde – og det gør i Hybrid Distribution en dyd ud af!

Vi ved, hvor vigtigt det er, at man får en god start på en ny arbejdsplads. Derfor tror vi på, at vores onboarding forløb er en nøglebrik i at give nye medarbejdere det bedste udgangspunkt for at starte deres nye arbejde.

Hos Hybrid Distribution er vi klar over, at den vigtigste resurse er vores telefonsælgere. Uden dem har vi ingen forretning. Vores ansatte SKAL føle sig trygge, når de kaster sig ud i deres nye job.

Vi bestræber os på altid at have telefonsælgerne i fokus, og vi forsøger med onboarding forløbet at skabe det bedste udgangspunkt for at starte på telefonen.

Trivsel er alt afgørende for os hos Hybrid Distribution, og vi glæder os til at have dig med på vores rejse!

Læs mere om hvordan din første dag på arbejdet kommer til at forløbe her.

Er du allerede nu klar til at ansøge jobbet?

Søg job som telefonsælger