fbpx

Kundefokus

Hybrid Distribution er en effektivt og seriøs forretning inden for salg, service og markedsføring. Vi forstår, hvad det vil sige, at drive en langsigtet professionel virksomhed, og er strategisk samarbejdspartner med flere af Danmarks største og førende virksomheder. Hverken fordi vi er billigst, eller fordi vi er størst – men fordi vi altid har fokus på at skabe værdi for vores kunder, uden at gå på kompromis med salgskvaliteten!

Vi tager altid gerne en uforpligtende dialog om hvordan vi kan skabe vækst for din virksomhed.

Ved interesse for et eventuelt samarbejde kontakt: Mn@hybriddistribution.dk

Telemarketing

Vi arbejder med telemarketing inden for følgende områder:

Retention
Vi ringer proaktivt til eksisterende kunder, for at fastholde kunden.

Winback
Vi ringer til kunder, der har skiftet selskab, for at vinde dem tilbage igen.

Nysalg
Vi ringer canvas til potentielle kunder, for at nysælge.

Field Marketing

Hybrid Distribution samarbejder sammen med store kommercielle virksomheder, såvel som NGO’er. Vi er kendt for at være særdeles kvalitative, og arbejder altid med stor respekt for dét brand vi repræsenterer.

Som en af Danmarks største aktører inden for Field Marketing, kan vi tilbyde en stor volumen af nye kunder / medlemmer fra hele Danmark, uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Mødebooking

Hybrid Distribution har mange års erfaring med træning og eksekvering af mødebooking. Mødebooking er en helt særlig disciplin, hvor mødebookeren forventes at kunne have en seriøs dialog med en beslutningstager i en given B2B virksomhed.

Hos Hybrid Distribution har vi alle værktøjerne til at sikre, at du får tilknyttet en mødebooker, der kan skabe kontinuerligt inflow af nye kundemøder til din forretning.