fbpx

Norske Hudya Group AS overtager alle aktiviteterne i SalesPartners Direct Sales ApS

Norske Hudya Group AS har med virkning fra 1. maj 2019 overtaget alle aktiviteterne i SalesPartners Direct Sales ApS, som videreføres i selskabet Hybrid Distribution ApS, der er et selskab i Hudya-koncernen. SalesPartners Direct Sales ApS beskæftiger i dag ca. 250 medarbejdere. CEO Martin Nørtoft vil fortsætte som administrerende direktør i det nye selskab, Hybrid Distribution ApS.

CEO i Hudya Group Børge Leknes udtaler:” Vi er stolte og glade for, at det er lykkes os at tilføre vores koncern mange nye dygtige medarbejdere i Danmark inden for Tele-  og Field Marketing. Vi har igennem en periode fulgt SalesPartners Direct Sales ApS, og har konstateret, at virksomheden har et meget udviklingsorienteret og kundevendt DNA, hvilket matcher godt til Hudya Groups eget DNA. SalesPartners Direct Sales ApS repræsenterer en af Danmarks stærkeste landsdækkende distributionskanaler inden for Tele- og Field Marketing, hvilket passer godt ind i Hudya Groups udviklingsplaner.”

Bestyrelsesformand i SalesPartners Direct Sales ApS, Michael Hove, udtaler: ”Salget af SalesPartners Direct Sales ApS aktiviteter afslutter en 4 års vækstrejse. Vi er stolte og glade over, at vi nu kan lægge vores aktiviteter ind i en endnu større sammenhæng og blive en del af en hurtigt voksende skandinavisk koncern med globale ambitioner. Vi ser frem til at kunne bidrage med vores engagement, kapacitet og knowhow inden for Tele- og Field Marketing til Hudya Groups fortsatte ekspansion.”